Skrothandlare Östergötland

RING OSS - 014-117 18 89

Skrothandel

Vi är din skrothandlare i Linköping, skrothandlare i Norrköping, Boxholm och Finspång, Mjölby och Motala, Söderköping, Vadstena, Valdemarksvik, Ydre och Åtvidaberg och inte minst i Ödeshög.

Vi hämtar all slags skrot med metaller

Förr i tiden var skrothandlare någon som inte fick snurr på sitt företag. Du kanske tänker dig att en skrothandlare kör omrking i någon skruttig bil och far från gård till gård och samlar allehanda skräp som ingen annan vill ha.

Så ser det inte ut längre – det är långt ifrån dagens verklighet. Idag inser de flesta att det finns mycket att tjäna på att arbeta med skrot på det sätt som vi gör.

Alla medvetna företagare vet att det finns resurser i skroten som bör – och ska tas till vara. Här gäller det att vara så miljövänlig det bara går. Om vi gemensamt tar ansvar för miljön och planeten som vi bor på, blir det en bättre värld för oss alla!

Service när vi hämtar skrot

Av oss får du service när det kommer till skrot, metallåtervinning och kabelskrot. Många tänker kanske inte på att det finns mycket metaller i kablar till exempel – vi samlar in kablar och ser till så att metallerna tas till vara, återvinner det och ser till så att industrin får fräsch och fin metall som de kan använda. Det blir en win-win situation för alla.

Du blir av med skrotet, får betalt, och vi återvinner och kan förse industrin med återvunnen metall och miljön blir inte nedskräpad. Därför ska du ta kontakt med oss, när du vill bli av med skrotdelar, har metaller som ska återvinnas och kablar som du vill bli av med. Vi hämtar kopparskrot, kabelskrot, metallskrot och järnskrot.

Ta kontakt och få offert om du vill att vi ställer ut ett växlingsflak på din arbetsplats, eller egen tomt. Då lägger du allt skrot på flaket och vi kommer sedan och hämtar det.

Skrot Anders AB


Granhultsgatan 20
591 62 Motala

014-117 18 89

[javascript protected email address]

556555-5553


Skrothandel

Metallåtervinning

Kabelskrot


logo-image

Om Oss

Din skrothandlare i Östergötland

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Skrot Anders AB

Org nr: 556555-5553
Granhultsgatan 20
591 62 Motala
Tel: 014-117 18 89

Hitta hit