Skrothandlare Östergötland

RING OSS - 014-117 18 89

Återvinning

Vi ser till att återvunnen metall av skrot som någon annan bara vill bli av med kommer till ny användning, Med andra ord, ser vi till att återvinna allt som går att återanvända, och så att det kommer till nytt bruk. Därför är vårt företag ett modernt företag i framkant när det kommer till miljövänligt företagande.

SkrotAnders AB ser till så att miljön blir bättre, jordens resurser inte utarmas och är med om att forma framtidens Sverige.

Vi återvinner alla gamla metaller och skrot

Som din skrothandlare i Östergötland arbetar vi med metaller

Dagens melodi är återvinning, återvinning – och åter – återvinning. För miljöns, planetens och kommande generationers skull, är återvinning av all slags skrot det bästa som finns. Det är så vi tänker i vårt företag; Skrot Anders AB. Vi vet att det vi gör är det enda hållbara sättet att återvinna på. Vi gör så att alla vinner på vårt arbete.

Anlita oss och bli miljövänlig

Hoppa på tåget du med! Det finns så många fördelar med att låta oss ta hand om allt skrot som kommer när du, om du bygger, arbetar med olja, bensin, eller renoverar, drar kablar eller arbetar med fiber och internet. När alla gamla kablar ska bytas ut och du ska dra ny el, eller har stora cisterner, så kommer vi som är din skrothandlare i Östergötland och tar till vara allt sådant, återvinner och förser industrin med återvunnen metall.

Så kan du ta kontakt

Ring oss ta kontakt och få offert på skrothandel, metallåtervinning och få en kabelskrot.

Skrot Anders AB


Granhultsgatan 20
591 62 Motala

014-117 18 89

[javascript protected email address]

556555-5553


Skrothandel

Metallåtervinning

Kabelskrot


logo-image

Om Oss

Din skrothandlare i Östergötland

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Skrot Anders AB

Org nr: 556555-5553
Granhultsgatan 20
591 62 Motala
Tel: 014-117 18 89

Hitta hit