Skrothandlare Östergötland

RING OSS - 014-117 18 89

Om oss

Din skrothandlare i Östergötland

Skrot Anders AB har funnits i branschen i 30 år och har gedigen kunskap inom allt som har med – skrothandel i Östergötland, metallåtervinning och kabelretur – att göra.

Vi hämtar skrot från hela Östergötland. Vi är din skrothandlare i Motala och Boxholm, hämtar skrot i Finspång, Linköping, Mjölby och Norrköping, din skrothandlare i Söderköping, Vadstena, Valdemarksvik och Ydre. Återvinner skrot i Åtvidaberg och Ödeshög. På alla dessa platser handlar vi med all slags skrot dock inte med bildelar. Som din skrothandlare i Östergötland riktar vi oss till privatpersoner och industrier, lantbruk och bondgårdar och tillhandahåller olika slags lösningar för ditt skrot.

Ta därför kontakt med oss så att du kan få den bästa lösningen just för ert företag, lantbruk – eller om du är privatperson – och har en hel del metaller och skrot för återvinning.

Du lämnar eller vi hämtar skroten

Det går alldeles utmärkt att vi ställer ut ett flak hos er på er byggarbetsplats, ert lantbruk eller tomten, där ni själva lastar på ert skrot. Vi kan sedan hämta ert skrot på plats, eller så kan ni även komma till oss på Granhultsgatan 20 i Motala och lämna ert skrot. För er del är det mycket bekvämt att vi kommer och hämtar allt det som ni vill bli av med. Vi har all den utrustning som krävs för att frakta stora cisterner, maskiner och annat skrot som du vill bli av med.

Vi som arbetar på Skrot Anders AB

Med 30 år i branschen har vi fått stor erfarenhet om skrothandel, metallåtervinning, kabelretur och återanvändning som är både klimatsmart och miljövänlig.

Anlita oss för att hämta ditt skrot! Ta kontakt och låt oss antingen hämta skrotet eller så kommer du med det till oss. Då hittar du oss på  Granhultsgatan 20, i Motala.

SkrotAnders är ägare

Anders Karlsson är ägare till företaget Skrot Anders AB och är själva Skrotanders.

Peter Johansson

Peter Johansson är lastväxlarchaufför.

Magnus Andersson är lastväxlarchaufför

Magnus Andersson är lastväxlarchaufför.

Pierre Johansson är gårdsanvarqig inköpare

Pierre Johansson är gårdsansvarig inköpare.

Skrot Anders AB


Granhultsgatan 20
591 62 Motala

014-117 18 89

[javascript protected email address]

556555-5553


Skrothandel

Metallåtervinning

Kabelskrot


logo-image

Om Oss

Din skrothandlare i Östergötland

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Skrot Anders AB

Org nr: 556555-5553
Granhultsgatan 20
591 62 Motala
Tel: 014-117 18 89

Hitta hit